En hållbar butik

Hos oss kan du handla förpackningsfritt. Vi har kvalitativa olivoljor, vinäger och kryddor på lösvikt. Du smakar dig enkelt fram till din favorit. Med detta vill vi såklart minska svinnet och ge kunden möjlighet att prova flera smaker utan att köpa stora förpackningar.

Har du ingen flaska med dig så finns det flaskor i butiken som du kan köpa för att sen fylla på när det tagit slut.

En kulinarisk present

Vi skapar presenter till bröllop, födelsedagar, middagsbjudningar och mycket mer. Hos oss kan du skapa en personlig present, stor som liten. 

Inspirationskvällar

En kväll som inspirerar till god mat och som visar vad man kan göra med enkla medel. Vi tar er igenom olivoljan och balsamvinägerns värld och ger er möjlighet att utveckla era matkunskaper.

Vad ingår?

 

  • Fördrink och tilltugg
  • Inspirationsföreläsning om olivolja och vinäger samt provsmakning
  • En rejäl smaktallrik med goda tillbehör samt vin
  • Mingel och rundvandring i butiken
  • Dessert och kaffe/te
  • Avslut och ev shopping med 10% på allt i butiken

Pris: 395 kr/ pers

Minst 6 personer per inspirationskväll

Provningar

Vi älskar provningar! Är du intresserad av att ha en lakritsprovning eller chokladprovning hos oss? Eller varför inte en olivolja eller vinägerprovning? Vi skräddarsyr även provningar efter önskemål och besöker gärna arbetsplatser eller events.

Vi är Taste N More

Anna

Anna

VD, Butiksägare

Glad, påhittig och energifull. Är ständigt på jakt efter nya spännande smaker. Reser gärna för att få uppleva världens smaker på plats, för att sen må som allra bäst när hon får dela med sig av dessa till någon annan. 

Är grundare av Taste N More.

Mary

Mary

Alltiallo

Annas mamma och Taste N More´s mest passionerade säljare. Tidigare jobbat som biomedicinsk analytiker och brinner för detaljarbete och kundmöten. Är bland annat en hejare på chili, lakrits och olivolja. 

Stina

Stina

Butikssäljare

En glad och sprallig tjej som just nu studerar vid sidan av arbetet. Hon älskar mat och allt som hör där till. Vår sprudlande Stina är effektiv, noggrann och vill alltid kundens bästa.

Amanda

Amanda

Butikssäljare

Härlig tjej med stort intresse för mat & kultur!